دومین گردهمایی حلقه های صالحین در دانشکده دامپزشکی برگزار شد و از سرکار خانم جنتی‌فر، کارشناس گروه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات تقدیر شد.

دومین گردهمایی حلقه‌های صالحین پیرامون تحلیل موضوعی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران روز دوشنبه 13 اسفند ماه در محل دانشکده دامپزشکی برگزار شد.

در این مراسم از برندگان مسابقه فرهنگی به‌مناسبت میلاد بانوی بزرگ اسلام از خانم‌ها اعظم جنتی‌فر از دانشکده ادبیات، فهیمه نصیرایی از انتظامات دانشگاه، مریم لاری از کتابخانه مرکزی تقدیر به عمل آمد. در این مراسم همچنین از سرکار خانم زهرا معلم شاغل در اداره حفاظت فیزیکی دانشگاه به جهت شرکت در مسابقات صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه که از طرف ادارات کل برگزار گردیده بود به عنوان برنده این دوره مسابقات تقدیر شد.