دوشنبه, ۰۳ مهر ۱۳۹۶

دومين همايش رويکردهاي ميان‌رشته‌اي به آموزش زبان، ادبيات و مطالعات ترجمه

پس از برگزاری موفقیت‌آمیز اولین همایش رویکردهای میان‌‌رشته‌ای به آموزش و فراگیری زبان در سال ۱۳۹۱ و با درک نیاز به پوشش طیف علمی وسیع­تری، گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه فردوسی مشهد بر آن است تا دومین همایش رویکردهای میان‌رشته‌ای به آموزش زبان، ادبیات و مطالعات ترجمه را برگزار نماید. این همایش در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۱۴ و ۱۵ مهر ۱۳۹۴ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر علی شریعتی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. استفاده­ های بین فرهنگی از زبان به شیوه های مختلف پدیده‌ پویایی است که با چالش‌های گوناگونی در محیط­ های مختلف روبرو می باشد. از آنجایی که به‌ نظر می‌رسد یافته های پژوهشی در چارچوب‌های سنتی و مرزهای حوزه­های مرسوم پاسخگوی تمامی نیازهای امروزی نیستند، هدف اصلی این همایش ترویج و ارتقاء فعالیت‌های پژوهشی میان‌رشته‌ای و تشویق شرکت‌کنندگان همایش به پا فرانهادن از قلمرو یک رشته خاص و بهره بردن از مفاهیم، رویکردها و روش های دیگر حوزه های علمی می باشد که حل بسیاری از مسائل کنونی را تسهیل یا حتی ممکن می‌کند.

از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه ها، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته های زبان و ادبیات فارسی و دیگر زبان ها، جغرافیا و مطالعات منطقه ای، تاریخ، تعلیم و تربیت، روانشناسی، مطالعات ادیان، جامعه شناسی، ارتباطات، مطالعات ترجمه، فناوری اطلاعات و سایر حوزه های علمی مرتبط در زمینه های علوم انسانی و اجتماعی صمیمانه دعوت می گردد تا در این رویداد علمی حضور یافته و نتایج پژوهش های خود را ارائه نمایند. زبان ارائه مقالات، انگلیسی، فرانسه و فارسی می باشد.