دوشنبه, ۰۳ مهر ۱۳۹۶

دوره ویژه تربیت مدرس زبان فرانسه در دانشگاه فردوسی

برای اولين بار در ايران
دوره های ويژه تربيت مدرس زبان فرانسه
مورد تاييد و با همکاری مرکز زبان فرانسه تهران (وابسته به بخش فرهنگی سفارت فرانسه در ايران)
در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مجموع اين دوره ها در سه نوبت متناوب اجرا می گردد و شامل 60 ساعت آموزشی است که کاملا به صورت عملی ارائه می شود و به شرکت کنندگان اجازه می دهد در قالب اجرای پروژه به مهارتهای لازم کاربردی برای تدریس زبان فرانسه و اداره مطلوب کلاسهای مربوط دست يابد.

ويژگی های این دوره بدین شرح می باشد:

1- مواد آموزشی به صورت مرتبط و پيوسته و نه مجزا ارائه می شوند.
2- پروژه عملی برای هر یک از شرکت کنندگان تعریف می شود.
3- مدرسان دوره در نقش استاد راهنما تا پایان اجرای پروژه همراه شرکت کنندگان خواهند بود.
4- به افرادی که با موفقیت دوره را پشت سر بگذرانند، گواهينامه مشترک از کالج دانشگاه و مرکز زبان فرانسه تهران اعطا خواهد شد.
5- دوره های مذکور منحصرا در دانشگاه فردوسی برگزار می شود.
6-مدرسان دوره از متخصصان مجرب در زمینه تربیت مدرس زبان فرانسه می باشند.
7- هر دوره شامل 20 ساعت آموزشی است که در پايان سه دوره شرکت کنندگان به مهارتهای لازم و کافی برای تدریس زبان فرانسه نائل خواهند شد.
8-تعداد شرکت کنندگان در هر دوره بسیار محدود است.
9-ثبت نام در هر دوره 20 ساعته به صورت مجزا صورت می گیرد.
10-تقویم اولین مجموعه دوره پیشنهادی بدين شرح می باشد:
چهارشنبه 13 اسفند 1393، ساعت 18-16: جلسه معارفه جهت آشنا نمودن شرکت کنندگان با محتوای و چگونگی اجرای دوره

ثبت نام دوره ها از اسفندماه در دفتر کالج آموزشهای عالی دانشگاه فردوسی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی انجام می گیرد.

شماره های تماس : 38806751 و 09150759055

لازم به یادآوری است که علاقه مندان جهت پرداخت شهریه این دوره ها از طریق اقساط و چک نیز می توانند اقدام نمایند.