یکشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۶

امضاء تفاهم نامه همكاري كالج دانشگاه فردوسي مشهد و مركز زبان فرانسه سفارت كشور فرانسه

10525

بنا به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه فردوسي مشهد از دانشكده ادبيات و علوم انساني دكترعلي شريعتي، تفاهم نامه همكاري ميان كالج دانشگاه فردوسي مشهد و مركز زبان فرانسه وابسته به بخش فرهنگي سفارت كشور فرانسه در تهران روز دوشنبه 22 دي ماه در دانشكده ادبيات و علوم انساني به امضا نمايندگان طرفين رسيد.

در جلسه امضاء تفاهم نامه، خانم دكتر دومنيك كارنوي، رئيس مركز زبان فرانسه سفارت كشور فرانسه در تهران، همراه با هومان ميرفخرائي، مسئول تربيت مدرس مركز، با پيگيري خانم دكتر زهره ناصحي مدير گروه زبان و ادبيات فرانسه دانشگاه فردوسي مشهد در جلسه مذكور حضور يافته بودند. همچنين دكتر ساعي رئيس كالج دانشگاه همراه با دكتر عبدالله رادمرد معاون آموزشي و فرهنگي دانشكده و دكتر رضا پيش قدم معاون پژوهشي دانشكده در این جلسه حضور داشتند.

در ابتداي جلسه دكتر رضا پيش قدم معاون پژوهش و فناوري دانشكده ضمن خيرمقدم به خانم دكتر كارنوي و آقاي ميرفخرايي و استقبال از انعقاد تفاهم نامه همكاري پيشنهاد دادند دوره هاي DELF و DALF در اين دانشگاه برگزار شود. همچنين ايشان ابراز امیدواری کردند؛ شرايطي فراهم شود تا بتوانيم استادان و دانشجويان دانشكده را براي دوره هاي كوتاه مدت به كشور فرانسه اعزام كنيم.

سپس خانم دكتر كارنوي انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه بزرگ فردوسي مشهد را به عنوان اولين دانشگاه بزرگ ايران که به چنین عرصه ای وارد شده، موجب افتخار مرکزشان دانستند.